Nyheter

Nytt fra OKiV

Rådgivernettverk Andøya Space

Rådgivernettverk Andøya Space

Forrige uke arrangerte OKiV nettverkssamling for det regionale rådgivernettverket i Vesterålen, i tett samarbeid med Andøya Space, dronefaglinja, Karriere Nordland og respresentanter fra næringslivet i Andøy. 

Rådgiverettverket består av viktige samarbeidspartnere i laget rundt elever og lærlinger i Vesterålen; rådgivere fra grunnskole og videregående opplæring, representanter fra elev- og lærlingetjenesten, OT-koordinatorer, PP-tjenesten, NAV, formidlingskoordinator, Karrieresenteret og opplæringskontor. 

Nettverkssamlingen organiseres som et lærende nettverk, og har som mål å bidra til å knytte skolene tettere sammen, sikre tverrfaglig samarbeid i kritiske overganger i skoleløpet og øke gjennomføringen i videregående opplæring. 

Sentralt i høstens samling stod næringslivets muligheter, forventninger og behov, forebyggende tiltak mot utenforskap og ungdommens mange valgmuligheter på veien mot ønsket sluttkompetanse. 

Dagen ble avsluttet på Arresten, med nydelig middag, tid til uformell nettverksbygging, kunnskapsdeling og muligheten til å knytte nye relasjoner på tvers enhetene. 

Del dette innlegget:

Liknende innlegg: