Nyheter

Nytt fra OKiV

Trollfjord Bredbånd søker Telekommunikasjonslærling

Trollfjord Bredbånd søker Telekommunikasjonslærling

Trollfjord Bredbånd søker nå Telekommunikasjonslærling


Vi søker initiativrik ungdom med gjennomført VG2 Datateknologi og elektronikk som ønsker å ta fagbrev som telekommunikasjonsmontør. 
Lærlingtiden er 2 år og 6 måneder. Vi tilbyr en allsidig lærlingtid som gir mulighet for interessante og trygge yrkesvalg. Frisk luft og friluftsliv følger med på kjøpet.

Søknadsfrist 01.08.2021  

Om Trollfjord Bredbånd A/S

Trollfjord Bredbånd A/S er en bedrift i telekommunikasjonsbransjen med 35 ansatte som holder til i flotte lokaler på Stokmarknes i Hadsel. Vi leverer bredbåndstjenester til nordre Nordland og Sør-Troms. Med 10 000 kunder er vi en av landsdelens største lokale aktører i markedet. Gjennom en distribusjonsavtale med Telia leverer vi en av Norges beste TV-tjenester. De neste årene vil behovet for bredbåndskapasitet vokse kraftig, og vi ønsker å være ledende i denne utviklingen. Våre medarbeidere er sentrale for å lykkes i en krevende konkurransesituasjon, og vi skal fortsette å styrke oss som en betydelig kompetansearbeidsplass. Trollfjord Bredbånd er 100 % eid av konsernet Trollfjord A/S.

Vi har et uformelt og svært godt arbeidsmiljø med stor vekt på kompetansebygging og sosiale aktiviteter. Her er det kort vei til beslutninger og mulighet til å påvirke hverdagen. Vi har fokus på HMS og arbeidsmiljø, og jobber målbevisst med å være blant de beste i klassen.

Henvendelse angående stillingen kan gjøres til:
Driftsleder Trollfjord Bredbånd Hans Christian Robertsen, 406 77 540
HR-leder Arnvid Johansen, på telefon 467 88 856

Søknad sendes Trollfjord Bredbånd AS, Nordnesveien 3, 8450 Stokmarknes – eller på e-post til soknad@trollfjordbb.no

Del dette innlegget:

Liknende innlegg: